Dutch innovative greenhouse logistics

Over ons

Al 50 jaar innoverend in oogst- en transportsystemen voor de glas- en tuinbouw.

Moderne fabriek

Betaalbare kwaliteit

Wereldwijde service

Lorem Ipsum Dolor Sit Amet Consectetur Adipiscing Elit

Innoveren in de Glastuinbouw

Wie zijn wij?

Over ons

Buitendijk Slaman ontwikkelt en produceert multifunctionele, gebruiksvriendelijke oogst- en transportsystemen voor de tomaten- en paprikaglastuinbouw. Turnkey oplossingen en losse machines, om de dagelijkse oogst- en transportwerkzaamheden in de glastuinbouw efficiënter en gemakkelijker te maken, waar ook ter wereld. Door producten met een functioneel design en goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs aan te bieden, zodat ze voor iedere tuinder beschikbaar zijn.

Met bijna 50 jaar ervaring weten we wat we doen. En voor wie. Met beide voeten in de Hollandse klei houden we van helderheid en nuchterheid. We werken hard om goede, betaalbare producten te leveren die exact beantwoorden aan wat onze tuinders nodig hebben. Van kleinschalige automatisering tot hightech totaalpakket. Buitendijk Slaman helpt u aan de juiste oplossing.

Moderne fabriek

We hebben alles in huis om oogstverwerkings- en interne transportsystemen zelf te ontwerpen, produceren en onderhouden. Vanuit onze moderne fabriek, gelegen in Bleiswijk / Nederland, werken ongeveer 25 mensen dagelijks aan innovaties. Hiermee houden we onze kwaliteit hoog en aansluitend op de wensen vanuit de markt.

45 jaar hoge kwaliteit!

We garanderen dat alles 100% Buitendijk Slaman is. Dit betekent:

  • Zeer robuust & duurzaam Nederlands ontwerp
  • Lage onderhoudskosten & uitvaltijd
  • Handig in gebruik

Buitendijk Slaman denkt echt met je mee en ontwikkelt de best passende oplossing.

Nederlandse innovatie

Wij verbinden mens en techniek!

De internationale glastuinbouw is een groeiende markt met verrassende technologische uitdagingen. Hierdoor innoveren wij continue en investeren we in goed en gemotiveerd technisch personeel. Groeikansen, opleidingen en uitdagingen vind je volop binnen de informele organisatie.

Missie

“Buitendijk Slaman vindt dat – waar ook ter wereld – mensen in staat moeten zijn hun eigen voedsel te produceren. Glastuinbouw is voor veel landen dé oplossing om op een milieuvriendelijke manier groenten en zacht fruit in eigen land te verbouwen. Zolang de benodigde hulpmiddelen hiervoor toegankelijk – en dus betaalbaar – zijn, kunnen meer landen zelfvoorzienend worden. Vandaar dat Buitendijk Slaman vanzelfsprekend streeft naar een betaalbare kwaliteit met hoge efficiency. “

Betaalbare kwaliteit

Waar ook ter wereld. Iedereen verdient de juiste hulpmiddelen om de dagelijkse oogst- en transport werkzaamheden efficiënter en gemakkelijker te maken. Goede materialen voor een gunstige prijs.

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Hoge efficiëntie

Lange levensduur

Wereldwijde service

Worldwide internal logistics

Service partners

C.M.W. Horticulture Ltd., East Yorkshire,Engeland

Plantech Control Systems, Vineland Station, Canada

RTF Climate Ltd., North Shore City: NZ-New Zealand

Clearbrook Industries Ltd, Chilliwack: CA-Canada

We bouwen graag langdurige relaties op met onze klanten. Dit omvat een hoog serviceniveau. Professionele ingenieurs en technici werken over de hele wereld om onze machines te installeren en te onderhouden. Uiteraard staat ons serviceteam dagelijks voor u klaar. Omdat de producten van Buitendijk Slaman zo solide en betrouwbaar zijn dat storingen nauwelijks optreden. Kortom, met een Buitendijk Slaman product bent u verzekerd van een lange levensduur en wereldwijde service.

Geïnteresseerd in onze producten??