GreenTech Amsterdam geannuleerd in 2021

GreenTech Amsterdam gaat in 2021 niet door vanwege de epidemie. GreenTech Live & Online wordt als alternatief evenement in blended format georganiseerd op 28 – 30 september in plaats van 15 – 17 juni.
De nieuwe data voor de GreenTech-beurs zijn 14 – 16 juni 2022.

Blended

Het raadplegen van de branche, de lessen die het afgelopen jaar zijn geleerd en de verwachting dat het internationale reizen niet helemaal op gang zal komen, resulteerde in de keuze voor een blended event: GreenTech Live & Online. Live betekent fysiek met zoveel mogelijk bezoekers en standhouders en online betekent met een digitaal platform verbinding maken en kennis delen voor wie niet naar Amsterdam kan reizen.

Internationaal karakter

GreenTech Amsterdam is de wereldwijd toonaangevende tuinbouwtechnologiebeurs. 50% van de exposanten komt uit andere landen dan Nederland. De bezoekers in 2019 waren afkomstig uit 114 landen. In oktober 2020 organiseerde GreenTech Live & Online om virtueel in contact te blijven met de internationale tuinbouwsector, ruim 6.300 professionals schreven zich in voor dit evenement.

GreenTech Amsterdam

GreenTech Live & Online vindt plaats van dinsdag 28 – donderdag 30 september 2021. GreenTech Amsterdam, in fysieke vorm, van dinsdag 14 – donderdag 16 juni 2022. De beurs is een wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle tuinbouwtechnologieprofessionals met de focus op de vroege stadia van de tuinbouwketen en de huidige problemen waarmee telers worden geconfronteerd.

GreenTech wordt ondersteund door AVAG, de branchevereniging voor de glastuinbouwsector in Nederland.

Voor meer informatie, bezoek: https://www.greentech.nl/amsterdam/

GreenTech Amsterdam homepage

Werken bij Buitendijk Slaman?