Werken bij Buitendijk Slaman

Voor een dijk van een carrière!

Aan welke expertsie ga jij bijdragen?

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!

We gaan er samen voor!

Sluit je aan bij een winnend en groeiend team.

Innovatieve glastuinbouw oplossingen

Werk in een high tech omgeving op Nederlandse bodem!

No-nonsense, nuchtere, behulpzame en sympathieke mannen èn vrouwen werken bij Buitendijk Slaman. Gelijkheid, vertrouwen en kameraadschap kenmerken onze onderlinge relaties. We werken hard maar er is ook voldoende ruimte voor ontspanning en plezier. Dat merk je direct zodra je ons pand binnen stapt.

Aan de ene kant van de ingang ‘showen’ we al het moois dat we maken, want daar zijn we best trots op. Aan de andere kant loop je de gezellige kantine in waar we gezamenlijk lunchen. 

De internationale glastuinbouw is een groeiende markt. Hierdoor innoveren en groeien wij continue. We vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen én dat we het beste uit elkaar halen. Daarom bieden we, afhankelijk van je opleidingsniveau, volop groeikansen, opleidingen en uitdagingen binnen de organisatie.

Kies jouw expertise

Vacatures

Mechanical engineer (HBO)

Als Mechanical Engineer treed je op als ingenieur voor nieuwe en bestaande machines en installaties. Je bouwt modulair en gebaseerd op “design for assembly”; hier heb je aantoonbare resultaten in behaald.

Hardware Engineer / Tester (HBO)

Als Hardware Engineer / Tester treed je op als ingenieur voor nieuwe en bestaande machines en installaties. Je ontwerpt en tekent zelfstandig elektrotechnische schema’s en installaties voor hightech interne transportsystemen.

Machinebouwer – Electro (MBO)

Als Machinebouwer – Electro bouw je zelfstandig schakelkasten en elektronische componenten op en in onze machines en installaties. Je controleert en test buisrailwagens, spuitrobots en transportwagens met behulp van tekeningen en mondelinge toelichting.

Machinebouwer (MBO)

Als Machinebouwer stel je zelfstandig onze machines en installaties samen. Je controleert en test buisrailwagens, spuitrobots en transportwagens met behulp van tekeningen en mondelinge toelichting.

Bel ons nu!

+31(0)10 521 6377

Wil je meer informatie over de inhoud van jouw ideale functie? Neem dan contact met ons op.

Open vacatures

Leuke collega's

In landen actief