Werken bij Buitendijk Slaman

Voor een dijk van een carrière!

Aan welke expertise ga jij bijdragen?

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!

We gaan er samen voor!

Sluit je aan bij een winnend en groeiend team.

Innovatieve glastuinbouw oplossingen

Werk in een high tech omgeving op Nederlandse bodem!

No-nonsense, nuchtere, behulpzame en sympathieke mannen èn vrouwen werken bij Buitendijk Slaman. Gelijkheid, vertrouwen en kameraadschap kenmerken onze onderlinge relaties. We werken hard maar er is ook voldoende ruimte voor ontspanning en plezier. Dat merk je direct zodra je ons pand binnen stapt.

Aan de ene kant van de ingang ‘showen’ we al het moois dat we maken, want daar zijn we best trots op. Aan de andere kant loop je de gezellige kantine in waar we gezamenlijk lunchen. 

De internationale glastuinbouw is een groeiende markt. Hierdoor innoveren en groeien wij continue. We vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen én dat we het beste uit elkaar halen. Daarom bieden we, afhankelijk van je opleidingsniveau, volop groeikansen, opleidingen en uitdagingen binnen de organisatie.

Kies jouw expertise

Vacatures

Buitendijk Slaman is een hard groeiend bedrijf met een flinke portie R&D. We zijn momenteel bezig een inhaalslag te maken en vele handen maken licht werk. Dus zoeken we op korte termijn volop nieuwe, enthousiaste collega’s die samen willen bouwen aan een BUITENgewoon mooi bedrijf en een DIJK van een carrière.

Eric Voogt

CTO

Mechanical Engineer (HBO)

Als Mechanical Engineer treed je op als ingenieur voor nieuwe en bestaande machines en installaties. Je bouwt modulair en gebaseerd op “design for assembly”.

Machinebouwer – Electro (MBO)

Als Machinebouwer – Electro bouw je zelfstandig schakelkasten en elektronische componenten op en in onze machines en installaties. Je controleert en test buisrailwagens, spuitrobots en transportwagens met behulp van tekeningen en mondelinge toelichting.

(Afstudeer-) Stage

Zoek jij een uitdagende en leerzame stageplaats voor je technische opleiding? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je een boeiende stage met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bevalt het van beide kanten? Dan bieden we je wellicht een mooie job aan.

Open sollicitatie

Wil jij werken aan hightech systemen voor de glastuinbouw? Maar zit jouw ideale job er nu niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

Bel ons nu!

+31(0)10 521 6377

Wil je meer informatie over de inhoud van jouw ideale functie? Neem dan contact met ons op.

Open vacatures

Leuke collega's

In landen actief